Fisher ART klíma: ennyivel tud többet egy élvonalbeli légkondicionáló

márc 8, 2021 blog

Egy klímától elsősorban azt várjuk el, hogy kellemes levegőt biztosítson: nyáron hideget, télen meleget. Egy élvonalbeli berendezéssel szemben nyilván további elvárásaink lesznek, például az energiatakarékosság vagy a halk üzemmód. Megnéztük, mit tud a piacvezető Fisher legújabb légkondicionálója, a Fisher ART.

Talán a legfontosabb dolog, amit az első helyen említünk, az energiafelhasználás. A 3D inverteres teljesítményszabályozás olyan hatékonyságot tesz lehetővé, amivel akár évi 40-50%-os energiamegtakarítást is el lehet érni egy hagyományos berendezéshez képest. Mivel a külső és a beltéri egységek motorja is inverteres szabályozású, a Fisher Art klímának jóval csendesebb a működése.

Hogyan biztosít valóban kellemes levegőt a Fisher Art klíma?

1. Komplex szűrőrendszer a tiszta levegőért
A helyiségbe befújt levegő tiszta, pormentes, valódi friss levegő. Ami erről gondoskodik:

  • növelt hatékonyságú porszűrő
  • hideg katalitikus szagtalanító finomszűrő: a kellemetlen szagok és az egészségre veszélyes gázok (formaldehidek, szerves oldószerek stb.) eltávolításához

2. Újragondolt légterelő mozgások, optimalizált levegőáramoltatás
Négyirányú automatikus légtereléssel egyenletesen oszlatja el a levegőt.

3. Távirányítóra kihelyezett hőmérséklet-érzékelés, Wifi-vezérlés
Ön határozza meg, hogy hol mérje a berendezés a hőmérsékletet. A wifi-vezérlés lehetővé teszi, hogy távolról is tudja irányítani a berendezést.

4. További energiamegtakarítás a H-tarifa igénybevételével
Fontos tudni, hogy a Fisher ART klímákra igényelhető a H-tarifa. A H-tarifa a fűtési szezonban, október 15-től április 15-ig vehető igénybe, és a nap 24 órájában a rendelkezésére áll. Díja 30-40 %-kal kedvezőbb, mint az A és a B tarifáé.

Mit jelent a művészi kivitel egy klíma esetében?

A légkondicionálók piacán ma már az is elvárás, hogy a berendezés dizájnos legyen, elegánsan illeszkedjen a helyiség berendezéséhez. Nincs ebben semmi különös, hiszen mi leszünk azok, akiknek a szeme előtt lesz hosszú éveken át.

A Fisher ART légkondicionálók szlogenje ugyanis ezt ígéri. A forma tekintetében V-alakú, karcsú formavilágot és keret nélküli, tükör felszínt. A szuperkemény felület ráadásul praktikus is, mivel időtálló és karcmentes.

Működés közben finom háttérfénnyel jelzi, hogy éppen milyen üzemmódban működik: fűtés közben narancs színű, meleg a háttérfény; hűtés közben kék színű, hideg a fényhatás. Az intelligens fényérzékelő hatásnak köszönhetően a háttérfény még éjszaka sem lesz zavaró. A berendezés ugyanis a környezet fényeihez igazítja saját fényhatásait.

Unja a fehéret?
A Fisher ART klíma jelenleg iPHONE GOLD (arany) és antracitszürke változatban kapható, hamarosan érkezik az ezüst változat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük